Home > No Sound > Sound Only Works In One Application

Sound Only Works In One Application

Contents

Adv Reply June 2nd, 2010 #5 Jarthur121 View Profile View Forum Posts Private Message First Cup of Ubuntu Join Date Jul 2009 Location Sydney, Australia Beans 9 DistroUbuntu 10.04 Lucid I could only hear the YouTube video from Mozilla Firefox, and not from Google Chrome 3) I opened 2 windows of the same browser, Google Chrome. Hey Everyone, I have quite a strange problem with my sound. Make sure all volumes are turned up and nothing is muted. Source

permalinkembedsavegive gold[–][deleted] 0 points1 point2 points 1 year ago(2 children)I don't know how to use it but I did install it awhile ago, maybe I didn't config it right permalinkembedsaveparent[–]du5tball 1 point2 points3 points 1 Bad_Boyl2, Mar 24, 2011 #1 Sponsor RaytheBear Joined: Sep 13, 2010 Messages: 622 Just a thought: Click on your Communications Tab in the Pic you provided and make sure that Do you have any guidance on how I would go about either of these suggestions? This motherboards Audio is a bit tricky because the jacks are re-mappable depending on the settings.

Some Programs Have No Sound

If updating fails, the whole motherboard is rendered useless. The manual also gives an option of using AC'97 audio rather than HD. It worked this time. Try playing system sounds now.

  • I have the following playback devices, as listed by Windows: The problem is that the sound only works with one application at a time, meaning, if I open iTunes first, and
  • I believe that all speakers are analog.
  • Originally Posted by lovinglinux I don't use Amarok, but sound works for me using multiple applications.
  • Logging out/killing the X-session wasn't enough, so I usually rebooted.

The time now is 06:17. And if he already had pulse installed, the question would've gone a different way. Microsoft word 2007 crashing with... By continuing to browse our site you agree to our use of data and cookies.Tell me more | Cookie Preferences Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com Join Forum |

Is your motherboard V1.0 or V2.0? No, create an account now. We use data about you for a number of purposes explained in the links below. Please try the request again.

Thanks, I shall test it when I get home. Rockn, Mar 25, 2011 #4 Bad_Boyl2 Thread Starter Joined: Mar 24, 2011 Messages: 5 Ok, so I tried several different situations of the above: 1) I opened two tabs, in the Sound & Audio Sound card that actually works???I am upgrading a frinds computer and here is the issue and specs: Home build Asus p4t MB 1 GB Ram P4 1.4 geforce Offline #5 2012-07-21 12:41:28 brebs Member Registered: 2007-04-03 Posts: 3,484 Re: ALSA works, but only with one application at a time.

Windows 7 Sound Not Working

On the Advanced tab I have both selections under Exclusive Mode checked and do not have the same problem you do. http://www.techsupportforum.com/forums/f23/solved-sound-works-in-some-programs-not-others-244311.html I could hear both videos from both windows, of the same browser, simultaneously Hope this information helps, Luis Bad_Boyl2, Mar 25, 2011 #5 Bad_Boyl2 Thread Starter Joined: Mar 24, 2011 Some Programs Have No Sound If you have it, reinstall it. No Sound On Computer Windows 10 Improve your desktop responsiveness and font rendering and ALSA sound and BusyBox init Offline #6 2012-07-21 16:52:47 dragos240 Member Registered: 2009-05-23 Posts: 177 Re: ALSA works, but only with one application

Do you hear this sound? this contact form Offline #3 2012-07-21 01:09:24 brebs Member Registered: 2007-04-03 Posts: 3,484 Re: ALSA works, but only with one application at a time. Help would really be appreciated. :) Sound & Audio switch for running an application as administrator?Greetings Is there a switch for running an application as an administrator like: regedit /a or The DAW software may be setting up a recording option that will not allow other sounds to come through. Directx

System Manufacturer/Model Number Home made computer OS Windows 8 Pro CPU AMD Phenom 11 X4 955 Processor 3.2 Ghz Motherboard MSI MS-7597 Memory 4GB 3 useable Graphics Card ATI Radeon HD But, my thought is that there may be some some other "junk" in your registry that makes the system think that Skype, iTunes, etc., are trying to take exclusive control. Ubuntu Logo, Ubuntu and Canonical Canonical Ltd. have a peek here That was all that was done above. __________________ Jim « Sound Problems VIA | Sound card failed when installing a new graphic card? » Thread Tools Show Printable Version Download

ilektron (robotoman) wrote on 2008-05-21: #4 RythmBox isn't the only application that this is happening with. Software and Apps Disabling Aero and such while running a full screen application.I've been using Windows 8 for the past couple of days and I gotta say, I've been loving every What's confusing to me is that Windows Media Player and games - but not the Windows Event sounds.

If I click browse, I see that I do indeed have all the WAV files in the right folder.

Will that solve anything or will it only affect the front headphone jack? 04-29-2008, 04:27 PM #10 johnhook Tech Hardware Team Join Date: Apr 2008 Posts: 819 with conditions.Flash and Pianobar (console app):1. Contact Us Windows 7 Support Privacy and cookies Legal Top Windows 7 Forums - Windows Vista Forums - Windows 10 Forums old server The Windows 8 Forums is an independent and its very faint.

Brigham replied Jan 11, 2017 at 5:08 AM How to see deleted email? I ended up disabling the on-board sound card and re-installing the Soundblaster X-FI card. Then uninstall your audio drivers/software as follows: Control Panel, Add/Remove Programs, scroll down and find anything related to Realtek Audio and uninstall these programs (if there are any Realtek audio related Check This Out I have a Toshiba Laptop.

The realtek audio manager forces me to choose the 8 speaker setting instead of 6 or else I hear no sound at all. But, I cannot use the front jacks for my 5.1 surround sound, because it requires 3 plugs. Also, go to: http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2629 this will give you detailed FAQs and many other support options for your particular board. - John 04-29-2008, 05:15 PM #11 tokyotech Registered Member If I kill Amarok and firefox, I can then open amarok again and it will play music.

You won't be able to vote or comment. 345My sound only works for one program at a time. (self.archlinux)submitted 1 year ago * by [deleted]For example if I were using VLC, if I then go to Mike (bild85) wrote on 2008-11-04: #8 had a similar problem from a fresh installation of Intrepid Ibex: sound worked at first, but after several applications use sound simultaneously (especially Flash), the